MASSER AF AKTIVITETER FOR BØRN OG VOKSNE

Kig ind i din lokale butik fredag d. 29. oktober. Der er masser af aktiviteter for børnene. Og det er alt sammen noget som det er helt gratis at benytte.

Ansigtsmaling

Fra 16.00 – 19.00 kan du få lavet ansigtsmaling i butikken. Vi står klar med hele sminkekassen og er klar til at give dig et rigtig halloween ansigt. Både børn og voksne er velkomne. Vi bruger naturligvis kun sminkefarver der er allergi testet.

Sæt vorten på heksen

Den grimme heks er på besøg hos Bog & Ide. Med bind for øjnene skal du sætte vorten på heksens ansigt. Er du rigtig god til det, har vi en lille præmie til dig. Du er velkommen i tidsrummet fra 16.00 – 20.00.

Kan du klare det store puslespil?

Hos Lund Interior har vi et kæmpe puslespil med halloween motiv som du skal lægge. Vi står klar fra 16.00 -20.00. Klarer du det har vi en lille præmie til dig.

Kan du få bingo pladen fuld?

Her hos Pia Harbo bliver du udfordret lidt. Find alle de ting der er på bingopladen og tag billeder af dem med din telefon. Når du har pladen fuld får du en lille præmie. Du kan deltage fra 16.00 – 20.00.

2 årgang fra Hirtshals skole udstiller halloween tegninger i butikken.

Kender du Frede Fyrtårn?

Frede Fyrtårn er maskot figuren for Hirtshals handel & Erhverv. Fredag d. 29. oktober kan du møde ham på gaden hvor han uddeler slik til børnene.

Kan du tegne en halloween tegning?

Hos Spar på Margrethevej kan du vise hvor dygtig du er til at tegne. Lav en rigtig uhyggelig tegning og aflever den i butikken. Så kan du vinde en cykelhjelm fra Toms og en gavekurv.

Det er rigtig (u)hyggeligt hos Hirtshals Fiskehus

Hirtshals Fiskehus byder velkommen, som er pyntet max op til Halloween. Husk at der er både en (U)hyggelig afdeling men man kan også spise  i DOLL ROOM. Hirtshals Fiskehus glæder sig til at se jer….☠️🎃☠️

billede

Billede nummer 1

billede

Billede nummer 2

billede

Billede nummer 3

billede

Billede nummer 4

Kig på billederne og vind et gavekort på 500,- Kr.

Herover ser du 4 tilsyneladende ens billeder. Men et af dem er anderledes. Find billedet og skriv nummeret på formularen herunder. Så er du med i konkurrencen om et gavekort på 500,- Kr. til en butik i Hirtshals efter dit valg.

Vinderen udtrækkes d. 29. 0ktober klokken 20.00.

9 + 13 =

Vinderen får direkte besked efter d. 29. oktober.

 1,059 total views,  1 views today